Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów
2 z 8
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło...
fot. Katarzyna Puczyńska

Golasy, cebularz, gryczak i tort fasolowy. Najciekawsze dania i produkty regionalne z Lubelszczyzny. Słyszałeś o nich?

Gryczak janowski

Gryczak. Ciasto można jeść na zimno lub na ciepło (podsmażane na oleju lub maśle).

Zobacz również

„Powstaniec 1863” w ramch "Filmowego wtorku z IPN w Kinie Zorza"

NOWE
„Powstaniec 1863” w ramch "Filmowego wtorku z IPN w Kinie Zorza"

Widowiskowe manewry wojska. Wojsko Polskie prowadzi ćwiczenia w całej Europie!

NOWE
Widowiskowe manewry wojska. Wojsko Polskie prowadzi ćwiczenia w całej Europie!

Polecamy

Góry Opawskie: Skarb ukryty na polsko-czeskim pograniczu

Góry Opawskie: Skarb ukryty na polsko-czeskim pograniczu

2. sezon Wednesday. Zdjęcia ruszyły! My już znamy szczegóły tej części

2. sezon Wednesday. Zdjęcia ruszyły! My już znamy szczegóły tej części

IV Ogólnopolski Konkurs dla Jednostek Samorządu Terytorialnego

NASZ PATRONAT
IV Ogólnopolski Konkurs dla Jednostek Samorządu Terytorialnego