2 z 13
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
- 1 sałata rzymska,...
fot. Karolina Głogowska

Wyśmienita sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Chrupiąca, lekka i przepyszna. Efektowna przystawka na Wielkanoc

Sałatka z rzodkiewką i jajkami przepiórczymi. Składniki:

- 1 sałata rzymska,
- garść rukoli,
- pęczek rzodkiewek,
- 10 jajek przepiórczych,
- 100 g groszku mrożonego,
- 100 g groszku cukrowego,
- 6 kawałków surimi,
- pęczek koperku.

Na sos śmietanowo-majonezowy:
- 150 ml śmietanki UHT Łaciata 18%,
- 2-3 łyżki majonezu,
- łyżka soku z cytryny,
- pół łyżeczki cukru,
- sól, pieprz.

Zobacz również

101. urodziny Stanisławy Tetzlaff z gminy Pelplin. Piękny jubileusz z życzeniami

NOWE
101. urodziny Stanisławy Tetzlaff z gminy Pelplin. Piękny jubileusz z życzeniami

Zakończył się Tydzień Bibliotek w Czarnocinie. Na koniec gry i tańce [ZDJĘCIA]

NOWE
Zakończył się Tydzień Bibliotek w Czarnocinie. Na koniec gry i tańce [ZDJĘCIA]

Polecamy

Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

HIT DNIA
Zamiast stosować ją na zęby, nałóż na nogi. Gładkie stopy gwarantowane!

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Ryż na mleku z truskawkami. Idealny na pożywne śniadanie lub deser

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami

Latarnik Wyborczy – aplikacja, którą warto poznać przed wyborami